Headlines News :
Home » , » Aleksandrov ponovo među najboljima

Aleksandrov ponovo među najboljima

Written By maxtv on уторак, 12. март 2013. | 18:51


Sjajne partije Nemanje Aleksandrova u dresu Belgijskog Pepinstera (16.7 poena, 5.9 skokova) nisu ostale nezapažene. Srpsko krilo napušta Belgiju i seli se u špansku Endesa ligu, tačnije Manresu.
Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov (25) sutra putuje u Španiju gde bi trebalo da potpiše ugovor s ekipom Manrese.
Nemanja-Aleksandrov2.jpg
"Oduvek sam imao želju da igram u Španiji i da se oprobam u najkvalitetnijem evropskom nacionalnom takmičenju. Idem u klub velike istorije i tradicije, što će mi biti samo dodatna motivacija da se prikazem u najboljem svetlu i pomognem Manresi da u tekućoj sezoni izbori opstanak", rekao je Aleksandrov.
On se zahvalio čelnim ljudima belgijskog Pepinstera i posebno treneru Nenadu Trajkoviću na veoma dobroj saradnji u ovoj sezoni. Do kraja španskog šampionata ostalo je 10 kola, a Manresa je trenutno poslednja s četiri pobede i 20 poraza. Aleksandrov bi trebalo da odigra prvi meču subotu, na gostovanju u Valjadolidu.
25-godišnji Aleksandrov je ove sezone briljirao u belgijskom šampionatu gde je bio najbolji strelac i skakač Pepinstera (16.7 poena, 5.9 skokova).
Aleksandrov je karijeru počeo u FMP Železniku, a igrao je i za Crvenu zvezdu, Olimpiju, Skavolini i Pepinster. Bio je član svih kategorija nacionalne reprezentacije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger