Headlines News :
Home » , » Del Boske: Vreme za podmlađivanje

Del Boske: Vreme za podmlađivanje

Written By maxtv on субота, 27. јул 2013. | 17:47

Visente del Boske, selektor Španije, planira da u ekipu uvrsti i mlađe igrače. Nećemo kazniti nikoga zbog poraza od Brazila, posebno posle svega što smo prošli i svih naših uspeha, rekao selektor evropskih i svetskih šampiona.
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je danas da ta zemlja ima mnogo talentovanih igrača koji traže svoju šansu u nacionalnom timu i da bi trebalo da se oni kombinuju u ekipi sa iskusnijim.
Del-Boske.jpg
"Imamo mnogo mladih ljudi koji traže svoju šansu u reprezentaciji. Uvereni smo da bi trebalo da ih kombinujemo sa iskusnijima", rekao je Del Boske španskim medijima.
Španija je na Kupu konfederacija u Brazilu izgubila u finalu od domaćina sa ubedljivih 3:0, a Del Boske je kazao da zbog toga niko od reprezentativaca neće biti kažnjen.
"Nećemo kazniti nikoga zbog poraza od Brazila. Posebno posle svega što smo prošli i svih naših uspeha", naveo je Del Boske.
Del Boske je reprezentaciju Španije preuzeo 2008. i od tada osvojio Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. i kontinentalni šampionat u Poljskoj i Ukrajini dve godine kasnije.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger