Headlines News :
Home » , » Troicki siguran protiv Rosola

Troicki siguran protiv Rosola

Written By maxtv on уторак, 14. мај 2013. | 17:21


Viktor Troicki savladao Čeha Lukasa Rosola 3:6, 6:1, 6:4 i obezbedio plasman u drugo kolo turnira Masters serije u Rimu. Naredni Viktorov rival Letonc Ernest Gulbis.
Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru masters serije u Rimu, pošto je u prvom kolu pobedio Čeha Lukasa Rosola sa 3:6, 6:1, 6:4.
Duel srpskog i češkog tenisera trajao je skoro dva sata, a Troicki je nakon olako izgubljenog prvog seta, u nastavku pokazao mnogo bolju igru.
Troicki2.jpg
Oba tenisera su u prvom setu bila sigurna na svoj servis sve do 10. gema kada je Rosol prvi oduzeo servis protivniku i poveo sa 5:3, da bi u narednom gemu samo potvrdio brejk i poveo sa 1:0 u setovima. 
Srpski teniser je u drugom setu zaigrao mnogo bolje, pa je protivniku čak tri puta oduzeo servis. Troicki je taj deo igre dobio sa ubedljivih 6:1, tako da je pobednik meča rešavan u trećem setu.
Troicki je i treći set počeo u istom ritmu. U prvom gemu je napravio brejk, a iako je Čeh imao šanse da odmah u narednom gemu izjednači, Troicki je uspeo da spasi brejk loptu. Do kraja seta Troicki je zadržao prednost i uspeo je da se posle dva sata igre plasira u naredno kolo turnira u Rimu.
Troicki će u drugom kolu prestižnog turnira igrati protiv Ernestsa Gulbisa iz Letonije. Srpski i letonski teniser do sada nisu imali prilike da igraju jedan protiv drugog.
ATP master u Rimu igra se za ukupni nagradni fond od 3.204.000 evra, a pobedniku će pripasti ček na 500.000 evra.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger