Headlines News :
Home » , » Zvezdi tri boda u Borči

Zvezdi tri boda u Borči

Written By maxtv on недеља, 21. април 2013. | 18:50


Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima BSK Borču sa 1:0 u utakmici 24. kola Super lige Srbije i tako zadržali priključak za vodećim Partizanom na četiri boda. Fudbaleri Jagodine pobedili su kod kuće Radnički iz Niša sa 1:0, dok je Spartak u Subotici bio bolji od Smederva sa 2:0, a Sloboda je u Užiču remizirala sa Javorom 2:2.
Na stadionu u Borči, pred oko 4.000 gledalaca, Zvezda je do gola pokušala da dođe udarcima iz daljine kapitena Nenada Milijaša i udarcima glavom Ognjena Mudrinskog. Ipak, presudio je Milunović nakon izvanrednog solo prodora.
BSK-Zvezda-01.jpg
Crveno-beli su i ranije mogli da reše pitanje pobednika, ali je Ognjen Mudrinski, koji je igrao u odsustvu povređenog Abiole Daude, bio neprecizan u nekoliko navrata u prvom poluvremenu.
BSK-Zvezda-02.jpg
Zvezda je u Borči slavila golom Milunovića u 70. minutu, kada je napadač crveno-belih ušao u šesnaesterac i sa 12 metara sa desne strane savladao gomlana domaćih Branislava Danilovića. Klub iz Ljutice Bogdana je do gola imao potpunu inicijativu, da je BSK tek posle primljenog gola krenuo ofanzivnije.
BSK-Zvezda-03.jpg
Spartak je pred svojim navijačima slavio golovima Đorđa Despotivića u 60. i Aleksandra Kovačevića u 69. minutu. Nakon centaršuta sa leve strane Nemanje Čovića, koji je na ivici kaznenog prostora pronašao Despotovića, iskusni napadač je pobegao svojim čuvarima i potom lako savldao gomalna gostiju.
Jagodina je kod kuće slavila nad Radničkim iz Niša i tako ostala u trci za izlazak na međunarodnu scenu naredne godine. Strelac pobedonosnog gola bio je Miloš Lepović u 68. minutu.
Sloboda je u uzbudljivom meču u Užicu na poluvremenu imala prednost protiv Javora, ali su Ivanjčani ipak na kraju došli do remija. Marko Momčilović je u 20. minutu doveo Javor do prednosti iz jedanaesterca, dok je izjednačenje domaćinu doneo Predrag Ranđelović u 27.
Sloboda je u poslednjem minutu prvog poluvremena došla do prednosti, pošto je Tijago Galvao iz penala savladao golamana Milorada Nikolića, dok je bod gostima doneo Vladimir Radivojević u 75. minutu.

Nakon kompletnog 24. kola prvenstva Srbije Partizan ima 57 bodova, četiri više od Zvezde, dok je Vojvodina treća sa 46.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger