Headlines News :
Home » , » Završni turnir u Laktašima

Završni turnir u Laktašima

Written By maxtv on среда, 13. март 2013. | 21:38


Konfuzija oko mesta odigravanja finalnog turnira Jadranske lige konačno je rešena. Predsednik Igokee Boris Spasojević potvrdio da će finalni turnir najbolje jadranske "četvorke" biti odigran u Laktašima.
Predsednik Igokee Boris Spasojević razrešio je večeras konfuziju oko mesta odigravanja završnog turnira Jadranske lige, pošto je potvrdio da će taj košarkaški klub organizovati ovo takmičenje u Laktašima.
Igokea.jpg
"Bićemo domaćini fajnal-fora. To je zvanična i definitivna odluka. Za nas je velika čast prilika da ugostimo velike klubove kao što su Crvena zvezda i Partizan, istovremeno i da kao mali grad stanemo uz rame prethodnim organizatorima Ljubljanom, Beogradom i Zagrebom", kazao je Spasojević za "Večernje novosti" od četvrtka.
Danas se pojavio sijaset različitih informacija i kontradiktornih izjava o tome da li su Laktaši i Igokea zvanično dobili organizaciju završnog turnira.
Čak je i Spasojević prvobitno rekao da njegov klub nije voljan da preuzme organizaciju na sebe jer bi mu to donelo troškove.
"U tom trenutku još nismo imali zvaničnu ponudu. Dobili smo je oko 15 sati, razmotrili sve opcije i prihvatili", objasnio je prvi čovek Igokee.
Aba-Liga.jpg
Pored Laktaša, kao mogući kandidati za organizaciju turnira pominjali su se Beograd, Skoplje, Kragujevac i Niš.
Finalni turnir najbolje jadranske "četvorke" biće odigran od 25. do 27. aprila u Laktašima.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger