Headlines News :
Home » , » Zadovoljan sam, pohvale igračima

Zadovoljan sam, pohvale igračima

Written By maxtv on петак, 8. фебруар 2013. | 10:25


Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede nad Slobodom da njegovi igrači zaslužuju pohvale za motivisanu igru, bez obzira što su bili svesni velike razlike u kvalitetu u odnosu na protivnika.
Partizan je u Kragujevcu savladao Užičane sa 73:50 i plasirao se u polufinale završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, gde će se u subotu sastati sa gradskim rivalom Mega Vizurom, koja je bila bolja od ekipe Vršca (82:79).
Partizan-Sloboda.jpg
"Razlika između Partizana i Slobode u kvalitetu je velika, i to na papiru stoji tako. Ono što nije lako je sa papira to prebaciti na parket. Moram da pohvalim igrače bez obzira što su bili svesni te razlike u kvalitetu, u dobrom delu utakmice i razlike u rezultatu, imali su potpunu motivaciju", izjavio je Vujošević posle meča u kojem su crno-beli dominirali i rutinski izborili očekivani uspeh.
Branilac trofeja je nešto opuštenijom igrom u završnici susreta dopustio Slobodi da ublaži poraz, nakon što je Vujošević pružio šansu svim igračima.
"Normalno, još pravimo oscilacije, koje jednim delom proizilaze iz želje da se vrate u formu i razigraju odredjeni igrači kojima je malo palo samopouzdanje. Sve u svemu, zadovoljan sam. Okrećemo se sledećim utakmicama koje će biti znatno teže", poručio je Vujošević.
Najefikasniji u redovima crno-belih bili su Vesterman i Gordon sa po 11 poena, Gordić je ubacio osam, a Lučić i Milosavljević po sedam.
Partizan-Sloboda-1.jpg
U ekipi Slobode Arnautović je postigao 11, a Ljubojević devet poena.
Preostale četvrtfinalne utakmice u kragujevačkoj dvorani "Jezero" na programu su u petak, kada se sastaju Radnički - Metalac Valjevo (18.30 sati) i Crvena zvezda - Vojvodina (21).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger