Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Novak za finale protiv del Potra

Vimbldon: Novak za finale protiv del Potra

Written By maxtv on петак, 5. јул 2013. | 10:30

Novak Đoković protiv Huana Martina del Potra za finale Vimbldona. Nole želi osvetu za prošlogodišnji poraz na Olimpijskim igrama. Delpo i Nole do polufinala stigli bez izgubljenog seta. Drugo polufinale Endi Marej protiv Jeržija Janoviča. Meč počinje u 14.00 časova.
Novak je broj jedan, on je favorit u ovom meču, do polufinala je stigao na impresivan način - bez izgubljenog seta. Međutim, pred njim je težak put do finala. Velika prepreka je u liku Del Potra, koji uvek igra svoju igru, jednostavno ne želi da se prilagodi protivniku. Odličan servis i velika upornost su njegove glavne odlike. Ipak, do sada su na gren slemovima igrali tri puta i uvek je svavio naš teniser.
Nole1.jpg
Ovo će biti njihov 12 duel, Novak vodi sa 8:3 u pobedama. Ove godine igrali su već u dva polufinala Novak je slavio u Dubaiju 6:3, 7:6. Del Potro mu se revanšira u Indijen velsu 4:6, 6:4, 6:4.
Delpo1.jpg
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je spreman za polufinalni meč Vimbldona protiv Huana Martina del Potra.
"Fizički se dobro osećam. Spreman sam. Uvek sam motivisan za pobedu, u svakom meču kad igram na Vimbldonu", rekao je Đoković.
Nole2.jpg
Srpski teniser je kazao da poštuje Argentinca iako ga je pobedio u sva tri meča koja su igrali na gren slem turnirima. "Imam veliko poštovanje prema njemu. On je gren slem šampion. Borio se sa povredama poslednjih nekoliko godina, ali svaki put kad se vraćao, vraćao se veoma jak", kazao je Đoković, koji na ovogodišnjem Vimbldonu nije izbgubio nijedan set.
Delpo2.jpg
S druge strane, Del Potro, iako ima problem sa povredom, rekao je da mora da pruži 100 ili 110 odsto u meču sa najboljim teniserom sveta.
"On je broj jedan, on je bivši šampion ovde. To će biti težak meč", rekao je Del Potro.
Nole3.jpg

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger