Headlines News :
Home » , » Krle i Teo za idealnu petorku

Krle i Teo za idealnu petorku

Written By maxtv on петак, 3. мај 2013. | 18:01


Krstić i Teodosić konkurišu za najbolji tim Evrolige. Teodosić je prosečno postizao 13.2 poena, pet asistencija i 2.7 skoka, Krstić 13.6 poena i 4.6 skoka.
Košarkaši moskovskog CSKA Nenad Krstić i Miloš Teodosić nalaze se u konkurenciji za najbolji tim Evrolige ove sezone, saopšteno je danas na sajtu Evrolige.
krle-teo2.jpg
Pravo glasa imali su navijači i predstavnici medija, a Evroliga će naknadno proglasiti prvu i drugu postavu elitnog klupskog takmičenja.
Pored Krstića i Teodosića, u konkurenciji se nalaze i Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos), Rudi Fernandez (Real), Šon Džejms (Makabi), Viktor Hrijapa (CSKA), Nikola Mirotić (Real), Huan Karlos Navaro (Barselona), Vasilis Spanulis (Olimpijakos) i Ante Tomić (Barselona).
Teodosić je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi prosečno postizao 13.2 poena, pet asistencija i 2.7 skoka, a sličan učinak imao je i Krstić, koji je u dresu Moskovaljana ima učinak od 13.6 poena i 4.6 skoka.
Završni turnir Evrolige igra se u Londonu od 10. do 12. maja, a u polufinalnim mečevima sastaju se CSKA - Olimpijakos i Real -Barselona.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger